24 Ağustos 2014 Pazar

Özel Ders Vermek

Özel Ders Vermek


 Birçok üniversite mezunu ya da öğrencisi ‘özel ders vermek istiyorum’ diyerek internet ortamında birçok sitelere başvuruda bulunuyorlar.

 Özel ders vermek isteyenleri ve özel ders almak isteyen öğrencileri skypeogretmenim aracılığıyla buluşturmak artık çok daha kolay. Özel ders vermek isteyenler açısından yapılması gereken en önemli şeylerden birisi başvuru formumuzu eksiksiz doldurmak. Bu sayede özelders vermek isteyen öğretmenlerimize uygun öğrencileri yönlendirebilelim.

 Bilindiği üzere bire bir özel ders vermek ülkemizde uzun yıllardan beri eğitim öğretim alanında yaygınca değerlendirilen bir seçenek. Sadece üniversite giriş sınavları veya okullarda yapılan yazılılara hazırlık için değil farklı becerileri de kazanmak için kullanılan bir yöntem haline gelmiştir. Yani matematik özel ders vermek, fizik özel dersi, İngilizce özel dersi, geometri özel dersi olduğu gibi, yüzme özel ders vermek, gitar özel ders, dans özel ders gibi farklı seçenekler de mevcut. Türkiye genelinde özel ders vermek isteyen öğretmenlerimizi SkypeOgretmenime bekliyoruz.

 Daha detaylı bilgi için ana sayfamızdaki size uygun mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Skypeogretmenim.com Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder