24 Ağustos 2014 Pazar

Özel Ders Fiyatları

Özel Ders Fiyatları


 Öğretmenler özel ders fiyatlarını belirlerken verdikleri dersin kalitesini ve tecrübesini pekte dikkate almıyorlar. Henüz üniversitede öğrencilik yapan gençler bile özel ders fiyatlarını yüksek tutarak, benden iyi öğretmen yok iddiasında bulunuyorlar. Birçok kişinin bilmediği kısa ve kolay yolları bildiklerini sanıyorlar. Tecrübe edindikçe kendinelerine uygun ve kısa gelen yöntemlerin öğrencilere pekte uygun olmadığını fark ediyorlar. Veya uygun ve kısa düşündükleri yöntemlerin konuyu anlamadan geçiştirdiğini, aslında bir soruyu kısaltırken diğer soru tarzlarını yapamamaya neden olduğunu görmeye başlıyorlar.

 SkypeOgretmenim olarak öğrencilerimize uygun özel ders fiyatları ile tecrübeli öğretmenlerimizi öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz. Yüksek miktarlar ödemek yerine, özel ders fiyatları ile tecrübeli ve deneyimli öğretmenlerimizden bire bir ders alabilirsiniz. Branşlara göre özel ders fiyatları farklılık göstermektedir.

 Dershaneler yıllık ortalama olarak 3.000 TL civarı bir ücret istiyor.  Haftada bir kez özel ders alan bir öğrenci 8 aylık bir dönemde 32 özel ders almış oluyor. Ya da yarım dönem ,3 ay kadar bir özel ders aldığında 12 özel ders almış oluyor. Dershaneye ödeyecekleri fiyatı 3000 TL sayarsak. 3.000:50=60 özel dersfiyatı oluyor.Hasta olduğunda sistemden kopmadan, öğrenciye özel bire bir anlatılmış bir ders.

 Özel ders fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi için ana sayfamızdaki size uygun mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Skypeogretmenim.com Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder