24 Ağustos 2014 Pazar

ÖZEL DERS ALMAK

Özel Ders Almak


Özel ders almak; öğrencinin herhangi bir derste ya da konuda sınıf ortamında gerekli başarıyı veya performansı gösterememesi durumunda yapılan bire bir takviyedir.

Özel Ders Almak Neden Gereklidir?


Özel ders almak; sadece zayıf öğrenci için değildir. İyi veya çok iyi öğrencilere de aynı şekilde özel ders takviyesi yapmalıdır. Çünkü öğrenci için 1 saatlik özel ders almak;  5–6 saatlik sınıf dersine bedeldir. Öğretmen, öğrenci ile görüştüğünde onunla empati kurup, nasıl bir çalışma metodu uygulanacağını net görür. Bunun dışında gereksiz ve öğrencinin bildiği bölümleri hızlı geçip sorun tespit ettiği noktalara yoğunlaşabilir. Özel ders almak öğrenciye gelecek eğitim yılları için pek çok fayda sağlar.

Özel Dersin Özellikleri


Bire bir özel ders almak, öğretmenin öğrenci ile özel olarak ilgilenmesini ve daha verimli bir ders saati geçirmesini sağlar. Bunun yanı sıra kuvvetli bir öğretmen-öğrenci ilişkisi oluşacağı için öğrencinin derse olan ön yargısı da zamanla kırılır ve öğrencinin konsantrasyonu ve derse ilgisi artar. Özel ders almak için sitemizdeki öğrenci formunu doldurmanız yeterlidir!

Daha detaylı bilgi için ana sayfamızdaki size uygun mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Skypeogretmenim.com Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder